چهل و یکمین نشست خیر ماندگار با موضوع واکاوی نقش خیریه‌های دولتی و غیردولتی در سازماندهی آثار کرونا با حضور حجت‌الاسلام سیدحسین مومنی معاون تهذیب و تبلیغ مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه اصفهان، دکتر کمال حیدری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و محسن جعفری مدیر مرکز تربیتی و پرورش استعداد سلاله به‌صورت لایو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی خیرماندگار به نقل از سایت بنیاد آلاء، حجت‌الاسلام سیدحسین مومنی معاون تهذیب و تبلیغ مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه اصفهان در این نشست با اشاره به حضور فعالانه طلاب در پیک‌های مختلف کرونا، اظهار داشت: طلاب حوزه علمیه پیش‌قراول در عرصه مبارزه با این ویروس منحوس در بیمارستان‌های اصفهان همچون بیمارستان الزهرا، بیمارستان صدوقی و … بودند.

وی افزود: طلاب علاوه بر فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی در بیمارستان‌ها با رعایت تمامی اصول و پروتکل‌های بهداشتی، فعالیت‌های در راستای تقویت روحیه و بالابردن انگیزه بیماران مبتلا به کرونا و همچنین کادر درمان داشتند که موجب دل‌گرمی، پرکردن خلأهای مذهبی و عاطفی و تسلای خاطر بیماران مبتلا به کرونا و کادر درمان شد.

مومنی در ادامه بر ضرورت گسترش روحیه کمک مومنانه و کمک به هم‌نوع تاکید کرد و بیان داشت: حضور طلاب در این صحنه‌ها وجه تفاوت سایر کشورها با کشورمان بود.

دکتر کمال حیدری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دیگر سخنران این نشست با اشاره به داشتن افق و برنامه مدون برای موفق در هر کاری به‌ویژه مواقع بحرانی همچون بحران کرونا اشاره کرد، افزود: تحقق این امر مستلزم افزایش همکاری بین بخش‌های مختلف دولت و همکاری این بخش‌ها با خیرین و خیریه‌ها است.

وی با بیان اینکه بعد از دوران دفاع مقدس در هیچ زمانی دیگری به چنین هم‌افزایی نرسیده بودیم، گفت: متأسفانه به دلیل عدم مدیریت و روزمرگی شدن امور این انسجام از بین رفت چرا که در کنار فعالیت‌های مردم و کمک‌های معیشتی باید ساختاری مناسب شکل می‌گرفت. ساختاری که بتوان با استفاده از آن از انسجام و یکپارچگی‌های اجتماعی به بهترین نحو ممکن بهره برد.

حیدری بیان داشت: می‌شود یک فرهنگ و فرصت ایجاد کرد. کمک معیشتی زمانی ارزش پیدا می‌کند که در قالب یک ساختار منسجم دنبال شود و در قالب این ساختارهاست که می‌توان به سمت توانمندسازی مردم گام برداشت.