سومین جلسه «با کارآفرینان اجتماعی» توسط مرکز شتاب‌دهنده اجتماعی خیرماندگار با هدف ترویج مبحث کارآفرینی و با بررسی تجارب، چالش‌ها و موفقیت‌های «موسسه نیکوکاری رعد الغدیر» برگزار شد.

در این جلسه محمد طاهانژاد مسئول مرکز شتاب‌دهنده اجتماعی خیرماندگار با معصومه فراهانی مدیر روابط عمومی موسسه نیکوکاری رعد الغدیر به گفتگو پرداختند.

به گزارش روابط عمومی خیرماندگار، در سومین جلسه «با کارآفرینان اجتماعی» که به شکل مجازی (لایو در بستر اینستاگرام) در تاریخ 5 خرداد سال جاری برگزار شد، معصومه فراهانی بیان داشت:

موسسه نیکوکاری رعدالغدیر بزرگترین مرکز کارآفرینی برای افراد دارای معلولیت کشور در جنبه توانمندسازی و اشتغال‌زایی است و عمده فعالیت‌های این موسسه شامل آموزش، توانبخشی، درمان، حمایت و پشتیبانی از افراد معلول می‌باشد که به صورت رسمی از سال 1385 شروع به کار نموده و در سال 2016 میلادی در مـسابقات بـین المللی “OCIRP” کشور فرانسه از بـین ۲۵۰ موسسه مردم نهاد سراسر دنیا در زمینه کارآفرینی اجتماعی، توانست جزء 5 خیریه برتر جهان قرار گیرد.

وی ضمن تشریح وضعیت این قشر خاص از جامعه افزود: افراد طیف مذکور با توجه به شرایط تحصیلی، استعداد و توانمندی موجود و پس از فراگیری مهارت‌های لازم، بر مبنای علاقه در زمینه‌های متناسب با شرایط خود در یکی از کارگاه‌های این مجموعه مشغول به کار می‌شوند.

فراهانی در تبیین مفهوم کار آفرینی اجتماعی بیان نمود: کارآفرینی فرآیندی است که به خلق ارزش از میان خلاقیت‌ها و تفاوت‌ها می‌پردازد و بر همین اساس رعد الغدیر به‌وسیله مجموعه فعالیت‌هایی که جامعه نسبت به آن رویکردی ناباورانه و ناآگاهانه دارد، سرانجام موفق به ایجاد تاثیر مثبت در دیدگاه اکثریت و همراهی ارگان‌ها و سازمان‌های دولتی با خود شده است.

وی باتوجه به اقتضائات ایجاد شده ناشی از شرایط همه‌گیری کرونا اضافه کرد: این بیماری علی‌رغم تهدیدهای فراوان ایجاد کرده، فرصت رشد و گسترش اشتغال‌های خانگی را در پی داشته است که با توجه به شعار این مجموعه مبتنی بر “هر خانه-یک کارخانه است” این نهاد توانسته با پشتیبانی‌های لازم و توسعه کسب و کار‌های خانگی، به ایجاد شغل مناسب برای جامعه هدف کمک نماید.

همچنین موسسه نیکوکاری رعد الغدیر با تشکیل شبکه‌ای گسترده در استان‌های بوشهر، تهران، سیستان و بلوچستان، فارس، لرستان، مرکزی، هرمزگان و همدان توانسته است رویکرد جدیدی را در زمینه اشتغال افراد دارای معلولیت ایجاد نماید در همین راستا و با توجه به تجارب فراوان این مجموعه در طول سالیان متمادی و کارنامه درخشان آن بخصوص در دوران کرونا، مرجع مشاوره بسیاری از سازمان های مردم نهاد باشد.

در پایان نیز فراهانی ضمن تشکر از مجموعه بنیاد آلاء بویژه معاونت خیرماندگار ابراز امیدواری کرد که با پایان یافتن دوران شیوع کرونا شاهد افزایش فعالیت‌ها در زمینه کارآفرینی و همکاری بین این موسسه و بنیاد خیریه راهبری آلاء باشیم.