به گزارش روابط عمومی خیر ایران؛ دومین کارگاه آموزشی دوره خرداد ماه با عنوان «کاربرد هوش هیجانی و تفکر نقاد در مدیریت و رهبری در مؤسسات خیریه و سمن‌ها» در روز دوشنبه 29 خرداد 1402 از ساعت 16 الی 19 برگزار شد.

کیارش عباس‌زاده مدرس کارگاه برای تغییر در مؤسسات خیریه و سمن‌ها ضمن تبیین مفاهیم هوش هیجانی در سازمان‌های مردم‌نهاد و مؤسسات خیریه به چگونگی پیوند بین توسعه فردی و عوامل موفقیت در سازمان‌ها پرداخت.

وی در این رویداد بخش‌های اساسی هوش هیجانی را تشریح نموده و بیان داشت: تعریف ساده‌ای از هوش هیجانی که دارای دو بخش اصلی است. یک بخش توانایی شناخت و مدیریت هیجانات فردی و بخش دیگر توانایی شناخت و مدیریت رفتارخود با دیگر افراد جامعه است و همچنین کتاب هوش هیجانی برای مدیران پروژه را معرفی کردند.

کیارش عباس‌زاده علاوه بر آموزش اصول اساسی تفکر نقاد اضافه کرد: تفکر نقاد چطور به ما کمک می‌کند تشخیص بهتری داشته باشیم و در دام سفسطه و مغلطه و خطای شناختی خود و دیگران نیفتیم

در پایان گفتنی است کارگاه‌های این دوره به صورت حضوری و مجازی (وبینار) برگزار شده و در مجموع بیش از 50 نفر از اعضای سمن‌ها و مؤسسات مختلف و علاقه‌مندان به این حوزه در آن شرکت نمودند.