به گزارش روابط عمومی آکادمی خیر ایران، نشست بیستم “یک چای، یک تجربه” به همت “مرکز مشاوره خیر ایران” و با هدف آشنایی خیرین و فعالان سمن‌ها و مؤسسات خیریه کشور با تجارب و فعالیت‌های سمن‌های موفق کشور طراحی شده است، در تاریخ 16 مرداد ماه سال جاری با موضوع بررسی تاریخچه و انگیزه‌های شکل‌گیری “پویا، همیاران فرهنگ و هنر” و بررسی چالش‌ها و تجارب این انجمن به صورت حضوری در ستاد سمن‌های شورای شهر تهران و آنلاین در بستر سایت و اینستاگرام برگزار شد.

احسان افسریان مدیرعامل “پویا، همیاران فرهنگ و هنر” در این نشست بیان داشت:

موسسه پویا، همیاران فرهنگ و هنر به عنوان مؤسسه خیریه و مردم نهاد، غیر انتفاعی و غیر دولتی است . این مؤسسه از سال 1399 فعالیت خود را آغاز کرده و پروژه‌های متعددی در مناطق کم‌برخوردار شرق و جنوب شرق کشور از جمله استان‌های: خراسان جنوبی، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، منطقه قلعه گنج کرمان داشته است.

افسریان در ادامه افزاد: اگر قرار هست بنایی ساخته شود، براساس نیازها و شرایط آن منطقه این اتفاق می‌افتد، برای مثال در خطه جنوب شرق ایران از نظر تابش آفتاب در درجه یک قرارد دارد. در هنرستان باهنر فردوس در سقف مدرسه از پنل‌های خورشیدی خریداری و توسط خود دانش‌آموزان کار شده است که به وسیله این ترانس‌ها برق تولید می‌شود و به نزدیک‌ترین ترانس به فروش می‌رسد که طبق توافقی که بین مؤسسه پویا، سازمان نوسازی آموزش و پرورش و وزارت نیرو اتفاق افتاده است این هزینه مستقیم وارد مدرسه شده و تجهیزات و وسایل موردنیاز مدرسه خریداری می‌شود. هم برای مدرسه آورده مالی دارد و هم در مبحث نصب، راه‌اندازی، سرویس و نگهداری این پنل‌ها هنرآموزان حرفه‌ای یاد‌گیرند که برای آینده آنان مفید خواهد بود.

در انتها افسریان در حیطه کودکان کار افزاد: در این مناطق کودکان کار شناسایی شده، تحت پوشش قرار می‌گیرند، حرفه‌ای می‌آموزند و از آن استفاده می‌کنند؛ مثلا نسخه‌خوانی، آشپزی، مکانیک، کشاورزی و ... .

در پایان این نشست سرکار خانم خلقی (مسئول مشارکت‌های ستاد سمن‌ها و معاون جناب آقای علوی) با اهدای یادبودی از مؤسسه پویا، همیاران فرهنگ و هنر تشکر کرد.

علاقمندان جهت شرکت در نشست‌های آتی آکادمی خیر ایران با شماره‌های 86096304-09912069037 تماس حاصل فرمایند.