به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، سومین رویداد استارتاپی اجتماعی رویش در روز چهارشنبه ششم دی‌ماه سال جاری با همت آکادمی خیر ایران و با همکاری مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف،  در محل آمفی‌تئاتر دانشکده انرژی این دانشگاه برگزار شد.

در  نخستین روز که با حضور حدود ۱۰۰ نفر از فعالان اجتماعی و دانشگاهی کشور  برگزار شد، ایده‌پردازان به طرح ایده‌های خود در زمینه حل مشکلات افراد  دارای معلولیت و بیماری‌های خاص پرداختند. 

در  این رویداد محمد طاها نژاد (مدیر آکادمی خیرایران)، مهندس علیرضا جعفر  (مدیر مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف)، دکتر مهدی طهماسبی (مدیر  آینده‌نگری و نوآوری دانشگاه صنعتی شریف) و دکتر محسن ولیئی (معاون  مشارکت‌های اجتماعی سازمان امور اجتماعی کشور) به ایراد سخنرانی پرداختند. 

از  جمله مهم‌ترین اهداف اعلام‌ شده این برنامه می‌توان به «فرهنگ‌سازی و  آموزش مفاهیم مربوط به ارزش‌آفرینی اجتماعی و مسئولیت اجتماعی»، « شناسایی  افراد مستعد و خلاق به ‌منظور کمک به کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی کشور»  اشاره کرد. از میان 38 ایده طرح شده و بنا به رأی شرکت‌کنندگان، 8 ایده  برای طرح در دو روز آتی رویداد رویش انتخاب شد. 

در  دومین روز این رویداد که در محل کارستان بهارستان با حضور جمعی از کنشگران  اجتماعی و دانشگاهی کشور برگزار شد، اعضای تیم‌های شرکت‌کننده ضمن کار  تیمی، از آموزش‌های نظری در زمینه طراحی کسب‌و‌کار اجتماعی، ارزیابی تأثیر،  اعتبارسنجی و نحوه ارائه طرح، در قالب پنج کارگاه، بهره‌مند شدند.

دکتر  سارا داریان (دبیر علمی رویداد و مدرس  MBA) و دکتر کریم نیکوصفت‌راد  (مدیرعامل مرکز تسهیلگری کامیارکارن البرز و بنیانگذار شتابدهنده روستاتک)  کارگاه بوم کسب‌و‌کار، محمدامین صمیمی (مدیرعامل شتابدهنده فرهنگی قرآنی  شفق) کارگاه «ارزیابی تأثیر و نظریه تغییر»، کیارش عباس‌زاده (کارآفرین،  پژوهشگر و مؤلف کسب و کار) در کارگاهی دوسویه و تعاملی به توضیح مفهوم و  شیوه انجام اعتبارسنجی پرداخت و در آخر شهرزاد ترابی‌زاده (مدیر داخلی مرکز  نوآوری هاب اصفهان) به شرکت‌کنندگان نحوه ساخت پاورپوینت برای ارائه طرح  خود در مدت‌زمان کوتاه پنج دقیقه را آموزش داد.

در  سومین رویداد استارتاپی اجتماعی «رویش»، تیم‌های «ویلکا»، «دارو سان» و  «آی‌تِک» به ترتیب در جایگاه اول تا سوم قرار گرفتند و دو تیم «بابومیا» و  «کجا برم؟» شایسته تقدیر شناخته شدند. ایجاد سامانه هوشمند سلامت‌محور برای  تندرستی ویلچرسواران، طرح تسهیل دسترسی بیماران خاص به دارو و استفاده از  هوش مصنوعی برای مسیریابی نابینایان، ایده‌های سه گروه برتر این رویداد  بود.

جایزه تیم نخست، 15 میلیون تومان  به صورت نقدی به همراه حمایت‌های غیر نقدی از جمله استقرار در Co-work و  بازدید از کهریزک تعیین شد. بخش غیر نقدی درباره همه برگزیدگان یکسان بود  اما جایزه نقدی تیم دوم، 12 میلیون تومان و گروه سوم، 10 میلیون تومان  اعلام شد. گفتنی است که جایزه نقدی دو تیم شایسته تقدیر، پنج میلیون تومان  به علاوه حمایت‌های غیر نقدی اعلام شد.