کتاب معماران عصر جدید

از {{model.count}}
90,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
مقایسه
کمی صبر کنید...

توضیحات اجمالی

کتاب «معماران عصر جدید» به همت «پژوهشکده آلاء» با موضوع تحلیلی بر وضعیت سازمان‌های مردم نهاد در ایران و جهان چاپ و منتشر شد.

تعداد زیاد مطالعات، تحقیقات و انتشارات دو دهه اخیر در مدح یا نقد رویکردهای نیکوکاری سازمانی، رشد چشمگیر شمار سازمان‌های مردم نهاد در تمامی کشورهای دنیا، گسترش دامنه موضوعات کار این سازمان‌ها به حوزه‌های غیررفاهی و ورود افراد مشهور و کمپانی‌های تاثیرگذار و بزرگ جهانی در این عرصه موید این تحول شگرف است.

کتاب «معماران عصر جدید»، با توجه به اهمیت عرصه خیر در آینده و به ویژه برای جوامع در حال توسعه، به مطالعه موضوع سازمان‌های مردم نهاد می‌پردازد.

با این دیدگاه این کتاب ضمن شناسایی مفاهیم بنیادین بخشش، به مطالعه سازمان‌های حوزه امر خیر از جمله پژوهشکده‌ها، دانشگاه‌ها و سازمان‌های مردم نهاد و خیریه‌ها در جهان می‌پردازد و نمونه‌های را معرفی می‌کند. مخاطبان در وهله اول، فعالان سازمان‌های خیریه و علاقه‌مندان با تاسیس خیریه‌اند. در اولویت بعد، سیاستگذاران و نهادهای حاکمیتی، در این کتاب با نمونه‌هایی از نحوه عملکرد راهبری و مدیریت و برنامه‌های خیریه‌های سرشناس آشنا می‌شوند تا بتوانند در طرح نقشه راه و پیشبرد ماموریت‌های متعالی خود، موفق‌تر عمل کنند.

کتاب «معماران عصر جدید» به همت «بنیاد خیریه راهبری آلاء و پژوهشکده آلاء» و قلم «دکتر محمدصالح طیب‌نیا، مینا فلاح و حوریه ربانی اصفهانی» با موضوع تحلیلی بر وضعیت سازمان‌های مردم نهاد در ایران و جهان و چاپ و منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد آلاء، دکتر محمدصالح طیب‌نیا در کتاب معماران عصر جدید به تبیین وضعیت سازمان‌های مردم نهاد در ایران و جهان پرداخته است.

کتاب معماران عصر جدید نظر به اهمیت عرصه کار خیر در آینده و به ویژه برای جوامع در حال توسعه، سازمان های مردم نهاد را مطالعه می کنند. در ایران فعالان و محققان و دانشمندان اجتماعی به بخش مردم‌نهاد هنوز توجه کافی نکرده‌اند؛ از این نتوانسته است از صورت سنتی و فردی، به حرکتی اجتماعی، به صورت راهبردی درآید. این در حالی است که توجه به این ظرفیت شاید بتواند تحولی جدی در راه نجات اقتصاد کشور ایجاد کند و در صورت رشد و گسترش، شاید بتواند به پیشبرد رفاه اجتماعی کمک بسزایی کند.

محققان و مدیران حوزه اجتماعی در ایران باید اهمیت رویکرد علمی به بخش مردم نهاد را درک کنند و از علم و تجربیات دیگران در این حوزه استفاده کنند و با بصیرت، در مسیر ساخت بخش مردم‌نهاد بومی، قوی، متعهد و اتحادآور قدم بگذارند با این دیدگاه این کتاب ضمن شناسایی مفاهیم بنیادین بخشش، سازمان‌های حوزه کار خیر، از جمله پژوهشکده‌ها، دانشگاه‌ها و سازمان‌های مردم نهاد و خیریه‌ها در جوامع را مطالعه و نمونه‌هایی را معرفی می‌کند.

مخاطبان کتاب در وهله اول فعالان سازمان‌های خیریه و علاقمندان به تاسیس خیریه هستند تا با نمونه‌هایی از عملکرد و راهبری و مدیریت و برنامه‌های خیریه‌های سرشناس آشنا شوند.

قطع
وزیری
تعداد صفحات
362
نویسنده
دکتر محمدصالح طیب‌نیا
مینا فلاح
حوریه ربانی اصفهانی

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...