دومین جلسه «با کارآفرینان اجتماعی» به همت مرکز شتاب‌دهنده اجتماعی خیرماندگار با موضوع واکاوی مفهوم کارآفرینی اجتماعی و با محوریت بررسی تجارب «بنیاد خیریه دکتر نبی» برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی خیرماندگار، محمد طاهانژاد مسئول مرکز شتاب‌دهنده اجتماعی خیرماندگار در دومین جلسه «با کارآفرینان اجتماعی» که به صورت مجازی (لایو در بستر اینستاگرام خیرماندگار) برگزار شد با دکتر علیرضا نبی موسس بنیاد خیریه دکتر نبی در خصوص واکاوی مفهوم کارآفرینی اجتماعی به گفتگو پرداختند.

علیرضا نبی موسس بنیاد خیریه دکتر نبی در این جلسه با اشاره به تاریخچه شکل گیری بنیاد خیریه دکتر نبی اظهار کرد: بنیاد خیریه دکتر نبی با رسالت «احیاء مجدد افراد دارای سوء پیشینه در اجتماع» از سال ۱۳۸۳ شروع به کار کرد و تاکنون برای بیش یک‌هزار نفر و با مشخصات و ویژگی‌های خاص اشتغال ایجاد کرده است، که همگی آنان یا دارای محکومیت قضایی و کیفری بوده‌اند یا زنانی بودند که در اثر زندانی شدن همسران خود بار مسئولیت زندگی و هزینه‌های ناشی از آن به دوش آنها افتاده است.

وی افزود: کارآفرینی اجتماعی به زبان ساده مجموعه‌ای از سلسله فعالیت¬های اقتصادی است که انسان¬ها سرمایه و محور آن هستند و از ثمرات آن می‌توان به بهبودی معضلات اجتماعی ناشی از فقر و کاهش آسیب¬ها اشاره کرد.

نبی ضمن اشاره به مفهوم کار آفرینی اجتماعی تصریح کرد: آینده کسب و کارها در ایران و جهان با شتاب به سمت اجتماعی شدن در حال حرکت است و از ویژگی‌های بارز این فرآیند تقسیم عادلانه‌تر ثروت بین افراد مشارکت¬کننده و سایر ذی‌نفعان و رشد سریع اقتصاد کشور است.

موسس بنیاد خیریه دکتر نبی در ادامه ضمن ارائه راهکار‌های مناسب برای ایجاد یک فعالیت کارآفرینی اجتماعی مشابه با اولویت ایجاد انگیزه و هدفمند سازی افراد، به انتقاد از فضای اقتصادی فعلی پرداخته و اضافه کرد: نوع فرآیند اقتصادی حاضر، فروش حداکثری محصول به مردم در ازای اعطاء جایزه و هدیه است که نام دیگر آن فرهنگ رقابتی است، در حالیکه نگرش کارآفرینی اجتماعی مبتنی بر توجه به کسب و کارهای مشارکتی با هدف وصول مزایای اقتصادی و اجتماعی برای جامعه می‌باشد.