به گزارش روابط عمومی آکادمی خیر ایران، پنجاهمین نشست از سلسله‌نشست‌های “یک چای، یک تجربه” با موضوع معرفی و آشنایی بیشتر با فعالیت‌های «بنیاد خیریه راهبری آلاء» با حضور حجت‌السلام و المسلمین علی دیانی (مدیرعامل بنیاد) و حجت‌اسلام و المسلیمن علی ملانوری (مدیرمرکز خیرماندگار) در روز دوشنبه چهاردهم اسفندماه از ساعت 15:00 به شکل حضوری در محل آکادمی خیر ایران و آنلاین در بستر اینستاگرام و سایت آکادمی برگزار شد.

حاج آقا دیانی درباره نحوه تأسیس بنیاد گفت: جمعی از خیرین اصفهان با حمایت معنوی مرحوم حجت الاسلام حاج شیخ مهدی مظاهری -یادگار معنوی شهر اصفهان و از بنیان گذاران بسیاری از مراکز خیریه موفق و ماندگار- و با تلاش و دغدغه­ی بسیار خانواده خیراندیش و کارآفرین ایشان، در سال ۱۳۸۸ بنیاد خیریه‌ای را با نام آلاء تأسیس کردند تا به واسطه آن مسئولیت و تکلیف خود را در مقابل خداوند، خویشتن و جامعه انجام دهند. 

از اهداف فعالیت‌های بنیاد می‌توان به شعار «انجام کارهای اولویت‌دار برزمین مانده» یعنی اول در کارهایی وارد می‌شویم که اول واجب باشد، دوم اولویت‌دار باشد و سوم برزمین مانده باشد و تابحال کسی انجام نداده است.

وی در ادامه افزود: یکی از مراکز زیرمجموعه بنیاد آلاء، مرکز کنترل سرطان ایرانیان (مکسا) است که بیمار و خانواده بیمار را تحت پوشش قررار داده و 17 خدمت به بیمار می‌دهیم.  شعب مکسا در شهرهای اصفهان، مشهد، تهران، کرمان، قم، کاشان و اخیرا در اهواز مشغول به فعالیت است. مکسا در بخشی از بیمارستان‌ها هم فعالیت دارند مانند بخشی از بیمارستان دکتر شریعتی تهران و بیمارستان سیدالشهدا اصفهان.

حاج آقا دیانی درباره نحوه تأسیس «مرکز خیرماندگار» گفت: هرچقدر کار خیر انجام دهیم، می‌شویم بهترین خیریه، اما اگر بتوانیم افرادی را به عنوان خیر پرورش دهیم و بین افراد علاقه‌مند در این حوزه تسهیلگری کنیم این امور به توان بیشتری می‌رسد که بنای تأسیس خیر ماندگار است.

حاج‌آقا ملانوری در ادامه اضافه کردند: خیرماندگار پاسخ اصلی به شعار «اولویت برزمین مانده خیر» است که در سال 1393 جمع بانیان بنیاد آلاء به جمع‌بندی رسیدند که ما برای اینکه شاهد توسعه معنی‌دار در امر خیر کشور باشیم یا به عبارتی به جهت محور دانش‌بنیان به توسعه امر خیر مبادرت کنیم، باید زمین بازی تغییر دهیم. به منظور ایجاد یک سامان برای مدیریت دانش‌بنیان امور خیر کشور، طرح خیر ماندگار تأسیس شد با مبنای خود امر خیر و فعالان نیاز به توسعه و کمک دارند.

وی در ادامه افزاد: مراجعان خیر ماندگار عمدتا فعالان امر خیر کشور هستند. استقبال خیرین و خیریه‌ها بسیار زیاد بوده که باعث انگیزه شد تا گستره فعالیت‌ها افزایش دهیم و تاثیرگذاری که آموزش‌های آکادمی خیر ایران در فضای امر خیر کشور داشت باعث انگیزه شد که این کار را در سطح کشوری گسترش دهیم.

در ادامه محمد طاهانژاد (مدیر آکادمی خیر ایران) و مهدی توسلی (مدیر مرکز فرهنگ نیکوکاری) به توضیح مختصری از فعالیت‌های مراکز خود پرداختند.

گفتنی است، این نشست آخرین نشست یک چای-یک تجربه آکادمی خیر ایران در سال 1402 بوده است.

معرفی «بنیاد آلاء» و «مرکز خیر ماندگار» در پنجاهمین نشست «یک چای، یک تجربه»