به گزارش روابط عمومی خیر ایران؛ آخرین کارگاه آموزشی دوره مردادماه با عنوان «کارآفرینی اجتماعی در مؤسسات خیریه و سمن‌ها» در روز شنبه 28 مرداد 1402 از ساعت 15 الی 18 برگزار شد.

علیرضا آتشک مدرس کارگاه کارآفرینی اجتماعی ضمن تبیین مفاهیم کارآفرینی در سازمان‌های مردم‌نهاد و مؤسسات خیریه به تفاوت کسب و کارهای اجتماعی و تجاری پرداخت.

وی در این رویداد بخش‌های اساسی کتاب کسب و کار های اجتماعی  نوشته محمد یونس را تشریح نموده و بیان داشت: کارآفرینان اجتماعی افرادی هستند که با تشخیص دادن مسائل اجتماعی در جهت بهبود و رفع آن برمی‌آیند، هرکسی می‌خواهد وارد کارآفرینی اجتماعی شود باید دیگاه بالادستی داشته باشد.

آتشک علاوه بر چالش‌های خود در رعدالغدیر، اضافه کرد: در کارآفرینی اجتماعی سودآوری مهم است امّا رسیدگی به معضل اجتماعی مهم‌تر است.

علیرضا آتشک در ادامه نیز اشاره نمود: در این نوع کارآفرینی به جای ماهی دادن باید ماهیگیری یاد دهید، کارآفرینی اجتماعی به دنبال حل مسائل و ارائه راهکار است.

در پایان گفتنی است کارگاه‌های این دوره به صورت حضوری و مجازی (وبینار) برگزار شده و در مجموع بیش از 30 نفر از اعضای سمن‌ها و مؤسسات مختلف و علاقه‌مندان به این حوزه در آن شرکت نمودند.