کارگاه مهارتی-کاربردی با موضوع «استفاده از ظرفیتها و تعاملهای بینالمللی» طی یک جلسه 3 ساعته در روز شنبه هشتم مهر ماه از ساعت 15 الی 18 با تدریس دکتر اشکان تقیپور (بنیانگذار و مدیرعامل مؤسسه خیریه نیگگامان جمشید) به صورت حضوری و آنلاین برگزار شد.
تقیپور درباره ظرفیتهای بینالمللی گفت: پولهای سرگردان در دنیا برای امور خیریه بسیار فراوان است که برای مثال میتوان به مسئولیت اجتماعی شرکتها» اشاره کرد که مجلس شرکتها را موظف کرده در امور خیر صرف شود. پولهای سرگردان و لیبلدار در سطح کشور و جهان بسیار زیاد است که خیریهها میتوانند سراغ آن بروند.
وی در ادامه افزود: اتحادیه اروپا Grantهایی (مبالغی برای پروژههای خاص) دارد؛ که مؤسسات پروپوزال، توضیحات و چگونگی نحوه انجام پروژه را ارسال میکنند تا هیئت تصمیمگیری درباره اعطای Grant به مؤسسه داده شود ی خیر، باید در اینباره آموزشهایی داده شود تا مؤسسات کشور بتوانند از این Grantها استفاده کنند.
وی تصریح کرد: مقام مشورتی سازمان ملل بیش از آنکه فایده مالی مستقیم داشته باشد یک اعتبار بینالمللی است. مؤسسهای که مقام مشورتی سازمان ملل را دارد یکسری مزایا دارد و یکسری نظارتها اعمال میشود.
دکتر تقیپور درباره مجوز افکت پرمیت (Office of Foreign Assets Control) گفت: یکی از ادارات وزارت خزانهداری آمریکا است. کشورهایی که با ایالات متحده آمریکا تخاصم دارند یا روابط دیپلماتیک ندارند برای اینکه مبادلاتی تجاری، ارزی و ... داشتهخ باشند باید این مجوز را دریافت کنند. وقتی مؤسسهای این مجوز را بگیرد به عنوان مؤسسهای غیرسیاسی، غیر تجاری و غیردولتی شناخته میشود که میتواند از کمکهای خیرین خارج از کشور استفاده کند.
سپس شرکتکنندگان سوالات خود را در این زمینه مطرح کرده و پس از پاسخگویی مدرس به هرسوال، حاضران به بحث و گفتوگو پرداختند و از تجربیات یکدیگر بهره بردند.
عموم علاقمندان برای بهرهمندی از خدمات آکادمی خیر ایران میتوانند به وبگاه ac.kheir.ir مراجعه کرده و یا از طریق شماره 09912069037 با کارشناسان ما در ارتباط باشند .
دیدگاه خود را بنویسید