کارگاه مهارتی-کاربردی با موضوع «تفکر سیستمی در مؤسسات خیریه و سمن‌ها» طی یک جلسه 3 ساعته در روز شنبه پانزدهم مهر ماه از ساعت 15 الی 18 با تدریس دکتر آیدین مهدی‌زاده (عضو انجمن برنامه ‌درسی ایران، مدرس و مشاور) به صورت حضوری و آنلاین برگزار شد.

در این جلسه مهدی‌زاده مباحثی پیرامون:

  • تعاریف و اصول در سیستم ها
  • تاریخچه تفکر سیستمی
  • تکنیک نه پنجره در تفکر سیستمی
  • دلایل نیاز به تفکر سیستمی در سازمان های مردم

مطرح کرده، مهدی‌زاده ضمن تعریف تفکر سیستمی درباره مزایای آن گفت: باعث کاهش اشتباهات می‌شود، می‌توان به وسیله آن برنامه‌ریزی واقع‌بینانه برای آینده انجام داد، باعث نگاه عمیق به علل ریشه‌ای اتفاقات می‌شود و در نهایت کسب نتایج مورد انتظار را در برمی‌گیرد.

همچنین افزود اگر یاد بگیریم به جهان به عنوان مجموعه‌ای از سیستم‌ها نگاه کنیم و نقش خود را درون آن‌ها پیدا کنیم، می‌توانیم تصمیمات بهتری بگیریم، هم تیمی‌های بهتری باشیم و راه‌های زیادی برای بهره‌وری بیشتر در همه جنبه‌های زندگی خود پیدا کنیم.

وی افزود: تفکر سیستمی در سازمان‌ها دارای بخش‌های تشکیل دهنده هستند که از یک جزء اصلی که به صورت خلاصه می‌توان به (ورودی‌ها، پردازش، خروجی‌ها و بازخورد و محیط) اشاره کرد، تشکیل شده است.

عموم علاقمندان برای بهره‌مندی از خدمات آکادمی خیر ایران می‌­توانند به وبگاه ac.kheir.ir مراجعه کرده و یا از طریق شماره 09912069037 با کارشناسان ما در ارتباط باشند .