به گزارش روابط عمومی آکادمی خیر ایران، سی و سومین نشست از سلسله‌نشست‌های “یک چای، یک تجربه” با موضوع معرفی و آشنایی بیشتر با فعالیت‌های «جامعه فرهنگی یاوری» با حضور علی راد (مدیرعامل جامعه فرهنگی یاوری) در روز دوشنبه پانزدهم آبان‌ماه از ساعت 15:00 به شکل حضوری در محل آکادمی خیر ایران و آنلاین در بستر اینستاگرام و سایت آکادمی برگزار شد.

در این جلسه راد ضمن درباره تاریخچه شکل‌گیری این مؤسسه، گفت:  در سال 1362 شادروان مجتبی کاشانی طی چندین سفر به خراسان جنوبی با دیدن محرومیت‌های آن منطقه، ضمن در میان گذاشتن این موضوع با دوستان خود، از آنان می‌خواهد برای کمک به آن منطقه او را یاری کنند. چند سفر و چندین جلسه بحث و گفتگو در این خصوص به مسیری منجر شد که با همکاری افرادی چون غلامحسین شافعی، همایون حاجی خانی، عبدالله مقدم، عبدالحسین وجیه اللهی، رضا معین الساداتی وفرزین حقانی اولین مدرسه دو کلاسه در قائنات ساخته شود

وی در ادامه اظهار کرد: جامعه یاوری، فقط به مدرسه سازی اکتفا نکرده و مدرسه یاری و فعالیت‌های جانبی مدرسه سازی نیز در دستور کار جامعه یاوری قرار گرفته است. همراهی با دانش آموزان مدارس در قالب ارسال کمک های غیر نقدی مانند: لوازم التحریر، کتاب های کمک آموزشی و آموزشی، لباس و نیز اعطای کمک های نقدی مانند: کمک هزینه تحصیلی به دانش آموزان بی بضاعت از جمله روش‌های کمک این مؤسسه می‌باشد.

راد در ادامه با اشاره به «مدرسه‌یاری» گفت: این مجموعه از طریق فعالیت‌های مدرسه‌یاری و مدرسه‌داری سعی در بهبود کیفیت آموزشی دانش‌آموزان، توانمندسازی آن‌ها و ارتقاء مهارت‌های حرفه‌ای مربیان و معلمان سراسر کشور دارد. 

علاقمندان می‌توانند جهت شرکت در نشست‌های آتی آکادمی خیر ایران با شماره‌های 86096304-09912069037 تماس حاصل فرمایند.