به گزارش روابط‌ عمومی آکادمی خیر ایران، کارگاه مهارتی-کاربردی با موضوع «رهبری نوآوری درمؤسسات خیریه و سمن‌ها» طی یک جلسه 3 ساعته در روز شنبه هجدهم آذر‌ماه با تدریس دکتر علی بابایی (مدرس کارگاه های نوآوری و استراتژی) به صورت حضوری و آنلاین برگزار شد.

بابایی ضمن تبیین مفاهیم نوآوری در سازمان‌ها، گفت: سه اصل طلایی در نوآوری هست که آن‌ها به ترتیب 1.هرچه شبکه گسترده‌تر، نوآوری بیشتر 2.هرچه دانش‌های غیرمرتبط‌‌‌تر احتمال نوآوری بیشتر 3.هرچه فرآیند سنتز بیشتر احتمال نوآوری بیشتر می‌باشند.

وی درباره «شبکه‌سازی» گفت: شبکه‌سازی یکی از ارکان مهم رهبری و مدیریت سازمانی است که برای اینکه شبکه‌ای قوی بسازیم باید به دو اصل باید توجه کنیم، قبل از اینکه احتیاج داشته باشی، بساز و معجزه گفت‌وگوی کوتاه.

بابایی در آخر اضافه کرد: سبک تفکر پیوندی (سنتز) زمانی روی می‌دهد که ذهن تلاش می‌کند اطلاعات دریافت شده را به شیوهای جدید و تازه «ترکیب» نماید. این ویژگی به نوآوران کمک میکند تا به وسیله‌ی پیوند دادن ایده‌های به ظاهر نامرتبط، مسیرهای جدیدی را پیش روی خود و سازمان خود کشف کنند. در میان نوآورانی که ما درباره‌شان مطالعه کرده‌ایم، سنتز (پیوند دادن)، یا همان توانایی ایجاد ارتباط‌های شگفت‌انگیز میان ایده‌ها، دانش‌ها، صنایع و ،... یک مهارت بسیار مهم بوده است.

برای تقویت توانایی‌هایتان در متفاوت اندیشیدن، تفکر پیوندی، و به هم بافتن ایده‌های نامرتبط، لازم است برخی تمرین‌های کوتاه مدت و بلندمدت را انجام دهید. بیشتر این تمرین‌ها زمان کمی لازم دارند، اما وقتی آن‌ها را انجام دادید، می‌توانید نتایج مثبت آن را در خلق ایده‌های نو و کشف مسیرهای جدید پیش روی خود و سازمان خود ببینید.

عموم علاقمندان برای بهره‌مندی از خدمات آکادمی خیر ایران می‌توانند به وبگاه ac.kheir.ir مراجعه کرده و یا از طریق شماره 09912069037 با کارشناسان ما در ارتباط باشند .