به گزارش روابط‌‌عمومی آکادمی خیر ایران، چهارمین رویداد استارتاپ اجتماعی رویش با محوریت سالمندی با حضور بیش از 70 فعال اجتماعی و مشارکت مرکز علمی-کاربردی آسایشگاه سالمندان و معلولین کهریزک از 25 الی 27 بهمن‌ماه سال جاری برگزار شد.
در روز نخست این رویداد، ابتدا محسن پزشکی (مدیر روابط عمومی آسایشگاه معلولین و سالمندان کهریزک) در آیین افتتاحیه این رویداد به شرح مختصری از تاریخچه شکل‌گیری و فعالیت‌های مجموعه آسایشگاه کهریزک پرداخت و به برخی از خدمات و فعالیت‌های آسایشگاه سالمندان از جمله مرکز علمی-کاربردی اشاره کرد و از آغاز فرایند احداث مرکز روزانه سالمندان و معلولین در منطقه 11 شهرداری تهران گفت.
سپس دکتر سمیرا سنگی (معاون توانبخشی آسایشگاه خیریه معلولین و سالمندان کهریزک) یکی دیگر از سخنرانان آیین افتتاحیه این رویداد گفت: همکاری با بنیاد آلاء و آکادمی خیر ایران را در برگزاری این رویداد آغاز راه دو مجموعه جهت همراهی و نیل به اهداف والاتر است. ایشان با تشریح موضوع سالمندی به چالش‌های پیش روی این قشر از جامعه اشاره کرد و از فرهیختگان دعوت کرد در برطرف کردن این چالش‌ها پیش قدم باشند.

در ادامه دکتر سارا داریان تسهیلگر چهارمین رویداد استارتاپی اجتماعی رویش، با بیان مفاهیم ابتدایی کارآفرینی زمینه آشنایی حاضران با نحوه ایده‌پردازی ماهیت ایده‌ها را فراهم کرد و حاضران را با مراحل کار و فضای کار استارتاپی بیشتر آشنا کرددر ادامه حاضران در رویداد به بیان ایده‌های خود پرداخته و با بیان دلیل شکل‌گیری این ایده‌ها سعی در جلب نظر سایر شرکت کنندگان جهت رأی‌گیری انتهای برنامه داشتند.
پس از رأی‌گیری و مشخص شدن تیم‌ها، روز دوم رویداد با کارگاه بوم ناب و تدریس دکتر سارا داریان شروع شد.  پس از آن کارگاه‌های مدل کسب و کار با تدریس دکتر کتایون سپهری، ارزشیابی تأثیر اجتماعی با تدریس محمدامین صمیمی، کسب و کارهای نوپای ناب با تدریس دکتر کریم نیکوصفت‌راد، اعتبارسنجی و MVP با تدریس کیارش عباس‌زاده و کارگاه ارائه تأثیرگزار با تدریس دکتر داریان برگزار شد.

در روز سوم رویداد پس از انجام کار گروهی و ارائه اولیه برای منتورها، ارائه اصلی برای داوران صورت گرفت.آیین اختتامیه چهارمین رویداد استارتاپی اجتماعی رویش با سخنرانی دکتر حسن احمدی (استاد دانشگاه تهران و مدیر مرکز علمی کاربردی کهریزک) شروع شد. مدیر مرکز علمی-کاربردی کهریزک با اشاره به این موضوع که در بخش پژوهش این مرکز تاکنون چندین استارتاپ شامل توانبخشی، سلامت، پوشاک سالمندی و... برگزار شده، افزود: امیدواریم با بنیاد خیریه آلاء و سایر مؤسساتی که در عرصۀ اجتماعی فعالیت دارند، همکاری کنیم. همچنین امیدواریم نتیجه این کارها چه در بخش استارتاپ و چه در حوزه سلامت در سطح جامعه برای قشر سالمند مفید و موثر باشد.

پس از سخنرانی دکتر حسین نحوی‌نژاد (مدیر آسایشگاه کهریزک)، محمد طاهانژاد (مدیر آکادمی خیرایران) و دکتر محسن ولیئی (معاون مشارکت‌های اجتماعی سازمان امور اجتماعی کشور) برنامه تقدیر از دست‌اندرکاران برگزاری رویداد رویش و همچنین تقدیر از تیم‌های برگزیده بود که به ترتیب گروه اول، «تکنوبالش» با طرحی در زمینه ساخت بالش‌ها و تشک‌های مواج برای جلوگیری از زخم بستر، گروه دوم «نوآوران کهریزک» با طرحی درباره پازل شناختی در مورد بیماران آلزایمر، گروه سوم «دا تور» با پلتفرم سفر سالمندان، همراه با راهنما و‌ ویلچر و گروه چهارم «الو سلام» که برای اشتغال ویژه دختران و پسرانی بود که از مؤسسات بهزیستی خارج می‌شدند و برنامه‌ای برای آینده نداشتند که براساس این طرح مورد حمایت و اشتغال قرار می‌گیرند.


-تیزر چهارمین رویداد استارتاپی اجتماعی رویش